Afsluitend volleybaltoernooi RSG Drachten

door | 27 mei, 2019

En natuurlijk doet de leiding mee!

Dinsdag 21 mei, 19.00 uur ’s avonds in de sporthal van ‘onze’ school organiseerden we ons afsluitende toernooi van dit seizoen. Dank aan Pier, voor de wedstrijdschema’s en organisatie, dank aan Ruben en Cor, voor hun coachende, immer actief stimulerende aanwezigheid, ook deze avond!. Wietse Rink was voor het medische deel verantwoordelijk, maar hoefde gelukkig niet meer te doen dan onze bloeddruk te meten. We waren verdeeld in 3 teams. Elk team had een passende naam toebedeeld gekregen: de bètablokkers, ACE-remmers en de pacemakers. Elk team geschat op gelijke kracht, balvaardigheid en conditie, maar één van de drie zou winnaar worden deze avond. Wat was het spannend, wat was het leuk. De foto’s, gemaakt door Klaas Dijkstra getuigen ervan en de foto van de eindstand laat zien dat we behoorlijk aan elkaar gewaagd waren. Het was een mooie pot.

En wie heeft er gewonnen?
Kofje!
En dan vakantie!

Tussendoor koffie en thee en volop gelegenheid om even bij te praten en de vakantiebestemmingen te delen. Want dat staat de komende weken centraal.