12 September start seizoen 23-24

door | 4 jul, 2023

Juli 2023. Op dit moment is het volop vakantie voor onze leden. Genieten van rust en (hopelijk) prachtig weer. Hier en elders! Maar ondertussen kijken we ook al weer uit naar de start van ons nieuwe sportseizoen. We hopen elkaar gezond, gebruind en uitgerust weer te zien op 12 september in de sportzaal aan de Klaverweide. Ben je zelf (ex-) hartpatiënt? Kom gerust kijken of meedoen. Nieuwe leden, belangstellenden zijn van harte welkom. We beginnen om 19.30 uur. Je hoeft je niet vooraf aan te melden. Kom maar gewoon langs, sportschoenen en passende kleding meenemen. Je bepaalt zelf hoe intensief je gaat deelnemen. Onze sportbegeleiders bieden maatwerk en we houden rekening met elkaar. En er is altijd een medisch begeleider aanwezig, die deskundig is op het terrein van hart- en vaatproblemen. Schroom niet, voel je welkom!